Voor het grondig schoonmaken na nieuwbouw of verhuizing kunt u ons ook inschakelen. De meest voorkomende vervuiling is het bouwstof. Na een grondige reiniging door Van Nes Schoonmaakservice, bent u zeker 95% van uw bouwstof kwijt. Ook het verwijderen van lastige vlekken is voor ons meestal geen probleem.

Dus wilt u een nieuwe en frisse start maken? Dan kunt u het beste ons inhuren voor het vakkundig laten reinigen van al de oppervlakken en installaties, in en om uw huis of bedrijfspand. Onze vakmensen zijn bekend met het toepassen van de juiste apparatuur om efficiënt en effectief te werk te gaan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Vooraf wordt besproken wat en hoe er schoongemaakt moet worden, welke afwerk materialen we tegen kunnen komen (u verstrekt ons de juiste productinfo), de planning en tenslotte wordt er een prijsopgave gemaakt aan de hand van uw wensen.

Afvoeren afval

Voor het verantwoord afvoeren van afval, kunt u via Van Nes Schoonmaakservice ook de juiste afval containers bestellen, dit uiteraard met onze leveranciers voor afvalverwerking.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over het reinigen en schoonmaken van uw verbouwing in uw regio dan raden wij u aan om even te bellen naar: 06 239 90 758 of gebruik te maken ons contactformulier.