Gehele facilitaire dienst

Schoonmaak is vanzelfsprekend meer dan alleen maar schoonmaak van het bedrijfspand. Opdrachtgevers zijn steeds meer op zoek naar MAATWERK en dus naar een partij die de gehele facilitaire dienst op zich neemt. Zonder zorgen, betrouwbaar en juist actief op de momenten dat het de opdrachtgever uitkomt en niet de dienstverlener. Het periodieke onderhoud is een substantieel onderdeel van het totaalpakket van Van Nes Schoonmaakservice en naast het aanbieden van schoonmaakdiensten leveren wij ook glasbewassing, gevelonderhoud.

Neem contact met ons op.

Dagschoonmaak

Van Nes Schoonmaakservice richt de schoonmaakwerkzaamheden in op de situatie in uw bedrijf. Wij geloven dat schoonmaak tijdens kantooruren duurzame schoonmaak is. Als de mensen van Van Nes schoonmaakservice binnen kantoortijden hun werk kunnen doen, draait u de verwarming eerder omlaag en hoeven uw lichten minder lang te branden. Dag-schoonmaak levert u een financiële besparing op en een reductie op uw CO2-uitstoot. Daarnaast draagt dag schoonmaak bij aan meer betrokkenheid tussen uw collega’s die in het kantoor werken en de schoonmaakkracht. Goede schoonmaak vraagt om een professionele, persoonlijke en oprechte belangstelling voor uw organisatie.

Inspelen op de bedrijfscultuur, lokale omstandigheden en samen zoeken naar duurzame oplossingen.

Voor Van Nes Schoonmaakservice staat het verbinden van medewerkers en klanten voorop om zo samen tot resultaten te komen.

Van Nes Schoonmaakservice is uw betrouwbare partner op het gebied van Schoonmaak dienstverlening voor kantoren, flats- (appartementen) portiekflats, scholen en andere bedrijfsgebouwen.

Resultaatgerichte schoonmaak

Deze nieuwe manier van werken vraagt volgens Van Nes Schoonmaakservice om resultaatgericht schoonmaken gedurende de gehele dag. Deze flexibele wijze van werken kan namelijk piekbelasting met zich meebrengen. Zo kan de bezettingsgraad op dinsdag en donderdag zeer hoog zijn, terwijl deze op vrijdagmiddag juist lager is.

Onze mensen zijn flexibel inzetbaar en worden getraind in gastheerschap. Op drukke momenten werken onze schoonmaakkrachten langer door, op minder drukke dagen zijn zij minder in uw kantoren te vinden. Steeds weer past Van Nes Schoonmaakservice de werkzaamheden aan op de omstandigheden in uw bedrijf.

Flexibele schoonmaakkrachten

Om flexibel in te kunnen spelen op deze wisselende bezetting en vervuiling, kan Van Nes Schoonmaakservice haar dienstverlening zo inrichten dat er gedurende het grootste deel van de dag schoonmaakmedewerkers aanwezig kunnen zijn die ‘kijkend schoonmaken’. Dit betekent dat er ter plekke beoordeeld wordt wat er schoongemaakt moet worden. Ook is er altijd de mogelijkheid om onze medewerkers op drukke dagen wat langer door te laten werken. Deze tijd wordt dan gecompenseerd op de minder drukke dagen.

De ervaring heeft geleerd dat beleving van medewerkers een kritieke succesfactor is in een flexibele werkomgeving. Als uw medewerkers ervoor kiezen om ‘op locatie’ te werken, is de sfeer en de beleving van de ruimte bepalend voor hoe er gewerkt wordt. Bovendien is uit onderzoek naar voren gekomen dat een prettige, opgeruimde en schone werkplek bij een flexibele werkomgeving, extra belangrijk is. Van Nes Schoonmaakservice is zich ervan bewust dat haar schoonmaakmedewerkers en leidinggevenden een belangrijk onderdeel van deze klantbeleving vormen. Zij handelen positief, alert en actief.

In de moderne 24-uurs-economie is de planning van het periodieke onderhoud een kwestie van inventief passen en meten.

Wij passen ons in deze situatie aan uw wensen, eisen en behoeften aan. Van Nes Schoonmaakservice werkt bovendien met milieubewuste reinigingsmiddelen. Gemotiveerde schoonmaakkrachten voorzien in een uitgebreid dienstenpakket voor het dagelijkse onderhoud, en het gespecialiseerde reiniging. We hechten ook veel waarde aan persoonlijke contacten, zowel met de opdrachtgever als met onze medewerkers, waarbij we alle partijen graag betrekken bij de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Van Nes Schoonmaakservice staat voor service en kwaliteit 24 uur per dag.

Van Nes Schoonmaakservice werkt met een vast team. Onze medewerkers voeren éénmalige of periodieke opdrachten uit zoals schoonmaak onderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing e.d. Er wordt gewerkt aan de hand van een vast werkprogramma dat in overleg met de opdrachtgever vooraf wordt opgesteld.

Onverwachte wijzigingen in de werkprocedure, worden door onze mensen vakkundig opgepakt. Bij ziekte of verlof wordt voor geschikte vervangers gezorgd. Door regelmatige werkcontroles en een consequent werkschema garanderen wij u een “schoon” eindproduct.