Sinds onze oprichting hebben wij naast het leveren van de gewenste kwaliteit van schoonmaakwerkzaamheden en aanvullende facilitaire diensten altijd al oog gehad voor de duurzaamheid van onze onderneming. Mens & Milieu worden binnen onze organisatie met de grootste zorgvuldigheid behandeld en bij elke beleidsbeslissing sinds de oprichting is dit een doorslaggevende factor geweest om ons beleid vast te stellen.

Duurzaamheid

Daarnaast ondersteunen en sponsoren wij sociaal en culturele instellingen in diverse plaatsen van ons werkgebied, zoals bijvoorbeeld het GOODWILL Project en Stichting Opkikker. Schoonmaken lijkt een alledaagse en niet aansprekende activiteit te zijn, het professioneel organiseren van schoonmaakwerkzaamheden is dat zeker niet. Vooral niet in de huidige schoonmaakmarkt met vaak erg lage prijzen en een druk op kwaliteit, veiligheid, milieu en goed ondernemerschap.

Van Nes Schoonmaakservice is een zelfstandige onderneming en is financieel onafhankelijk. Binnen onze markt hebben wij verantwoordelijkheden richting onze klanten, ons personeel, onze leveranciers en alle betrokkenen in onze werkomgeving. Niet alleen op het gebied van een verantwoorde prijs/kwaliteitsverhouding, maar ook met een zorg voor mens en omgeving.

MVOWij zoeken daarbij naar evenwicht tussen kwaliteit, rendement, milieu, veiligheid en arbozorg, ofwel tussen People (welzijn), Planet (milieu) & Profit (markt). Dit schept verplichtingen, maar biedt ook mogelijkheden. Vanzelfsprekend gebruiken wij enkel milieu neutrale middelen, kijken daar waar mogelijk naar energiezuinige oplossingen voor bedrijfsprocessen als het wassen van onze moppen en doeken en denken wij mee met onze klanten om ook bij hen op een zo duurzame manier aan te sluiten bij het bedrijfsproces van hen.

Wist u bijvoorbeeld dat overdag schoonmaken per dag 1-3 uur verlichtings- en verwarmingskosten kan schelen? U kunt er tevens vanuit gaan dat wij erop toezien dat de door ons geselecteerde leveranciers ook duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.